10 forestillinger du kan opleve på West End nu

Hamilton, Broadway, Olivier Awards, ugens salgstal, musical
FOTO: 'Hamilton' på Broadway ©Scanpix

Hvis du har planer om at tage til London i løbet af de næste par måneder, har vi samlet 10 forestillinger, du kan opleve i Londons West End i den periode:

Hamilton:
West End-produktionen af hitmusicalen Hamilton, som tidligere på året vandt hele syv priser ved årets Olivier Awards, forlænger spilleperioden i London frem til marts 2019. Fortællingen handler om immigranten, Alexander Hamilton, der var George Washingtons højre hånd og som havde stor indflydelse for det Amerika, vi kender i dag. Musicalen kan opleves på Victorias Palace Theatre. Læs mere her.

The Book of Mormon:
Den prisvindende musical The Book of Mormon har spillet på West End på the Prince of Wales Theatre siden 2013 – og den er stadig aktuel! Det er skaberne bag ’South Park’, Matt Stone og Trey Parker, der har skrevet manuskriptet til den satiriske musical om to mormon-missionære, der sendes til Afrika. Læs mere og find billetter her.

Chicago:
Chicago-musicalen har begejstret publikum over hele verden og er den musical, der har kørt længst i Broadways historie! Nu kan den opleves i London igen. I fortællingen møder man korpigen Roxic og natklubsangeringen Velma, der begge har begået mord på deres elskere. Forestillingen stiller skarpt på korruption 1920’ernes Chicago. Læs mere og find billetter her.

Dreamgirls:
Den Tony-vindende ikoniske musical, Dreamgirls, åbnede på the Savoy Theatre i London i 2016. Fortællingen følger den unge sangerinde-trio ”The Dreamettes”, der stræber efter at blive superstjerner – men med successen følger også en pris. Instruktøren bag, Casey Nicolaw, står også bag store West End-produktioner som ’The Book of Mormon’ og ’Aladdin’. Læs mere og find billetter her.

The Great Gatsby:
Bliv taget tilbage til de glamourøse 1920’erne i forestillingen The Great Gatsby, der er baseret på F. Scott Fitzgeralds roman af samme navn. Jay Gatsby inviterer til en kæmpe fest fuld af jazz, dans og cocktails – så puds danseskoene! Find billetter her.

Aladdin
Aladdin the Musical har imponeret tusindevis siden den første åbning på Broadway i 2014. Musicalen er inspireret af Disneys spillefilm fra 1992, hvor hovedpersonen, tyven Aladdin, forelsker sig i prinsessen Yasmin. Ved hjælp af sin magiske lampe og ånden, Genie, forsøger Aladdin at vinde prinsessens hjerte. Læs mere og find billetter til musicalen her.

Harry Potter and the Cursed Child:
En af Storbritanniens største litterære succeser kan nu opleves som teaterversion med forestillingen Harry Potter and the Cursed Child. Dramatiseringen er skrevet af Jack Thorne og er baseret på J. K. Rowlings originale historie. Historien er den ottende i Harry Potter-universet og udspiller sig 19 år efter. Find billetter til forestillingen her.

Les Misérables
Les Misérables er den musical, der har kørt længst på West End nogensinde, og den er blevet set af over 70 millioner mennesker i 42 lande! Den har vundet utallige af priser verden over, og den senere filmatisering fra 2012 vandt hele tre Oscars. Handlingen udspiller sig i det 19-århundredes Frankrig og handler om uberettiget kærlighed, ofre, lidenskab og forløsning. Find billetter her.

Lion King
Hvem elsker ikke historien om Løvernes Konge? Den succesfulde musical, The Lion King, fortsætter med at glæde publikum på the Lyceum Theatre i hjertet af Londons West End. Oplev den nostalgiske følelse i musicalversionen med de fantastiske effekter og fortryllende musik. Find billetter til forestillingen her.

Mamma Mia!:
I over 17 år har den internationale hitmusical Mamma Mia! spillet på West End, og i øjeblikket kan musicalen opleves på the Novello Theatre. Musicalen er blevet set af over 54 millioner af mennesker verden over og er blevet en af de mest succesfulde musicaltitler. Musicalen indeholder de elskede ABBA-sange og er en skøn komedie om kærlighed og venskab. Find billetter her.

 

Previous articleSæson 18/19: seks musikalske forestillinger til efteråret
Next articleHiphop-ikon i ny musical om sig selv