DANS I ODENSE: Location X fejrer 10-års jubilæum

Taneli Törmä, Location X
Foto: Taneli Törmä. ©Location X

Tilbage i 2011 valgte den finsk fødte, men dansk baserede koreograf Taneli Törmä at etablere sig med sit kompagni, Location X i Odense. I løbet af de 10 år, der er gået, er mere end 40 forskellige danse-projekter blevet skabt af Taneli og partnere. Fra den 11. til den 20. november fejrer Taneli Törmä sit 10-års jubilæum i Odense.

Dansefestival i byen

Gennem 10 dages dansefestival med 8 forskellige danseforestillinger, en udstilling og danseworkshops for både voksne og børn, får Taneli Törmä og hans internationale gæstekunstnere endnu engang Odense til at danse og byens borgere vil finde gratis dans på uventede og forskellige steder rundt i Odense.

Location X præsenterer tre forskellige danseforestillinger

I løbet af dansefestivalen er der mulighed for at opleve tre af Location Xs egne og meget forskellige forestillinger. 

Den første forestilling ALIEN er en danseforestilling til det legendariske værk ‘Music for 18 Musicians’. Det kan opleves i Kunstbygningen Filosoffen.

SURVIVORS er en danseforestilling, hvor man inviteres ind til et tragikomisk og en koreograferet tur rundt i det hamsterhjulet, der kaldes livet i produktionshuset Dynamo.

Det tredje stykke hedder DISTORTION. DISTORTION er en solo, hvor Taneli Törmä går tilbage til sin tid som Go-Go danser og udfordrer publikum til at kaste sig ud i dansen sammen med ham. Det foregår også i produktionshuset Dynamo.

Kunstbygningen Filosoffen fyldes med dansekunst 

Under de 10 dages fejring vil Kunstbygningen Filosoffen være fyldt med dans. Gennem dansevideoer, malerier, fotos og lydinstallationer dokumenterer udstillingen de mange aktiviteter, LOCATION X har fyldt Odense med i løbet af de sidste 10 år. Især vil det store og meget veldokumenterede Odense-baserede projekt, Dance all year Long (2018-2020) fylde godt op i landskabet. 

Læs alt om festivalen, forestillingerne, alt det andet, der sker og køb billetter her.

 

Previous articleLate Night Show er tilbage på Posthus Teatret
Next articleKulturnatten vender tilbage efter to år