27-årig bliver ny teaterdirektør for Mungo Park

Man kan følge Mungo Parks direktør Anna Malzer på DR2 © Pressefoto

Mungo Parks bestyrelse har meddelt, at man har udpeget den 27-årige instruktør Anna Malzer som ny teaterdirektør for teatret i Allerød. Hun tiltræder stillingen den 1. juli 2019.

Anna Malzer er uddannet fra instruktørlinjen på Den Danske Scenekunstsskole i 2017 og kommer fra et år som kunstnerisk leder for Teater Momentum i Odense. Hun glæder sig meget til de nye udfordringer på teatret i Allerød.

“Jeg glæder mig meget til at starte i Allerød til sommer og møde publikum og til at samarbejde med de dygtige kollegaer, jeg får på teatret. Mungo Park repræsenterer for mig det ypperste inden for dansk teaterkunst og jeg ser frem til at videreudvikle og udfordre teatrets kunstneriske profil i fremtiden,” udtaler hun.

Bestyrelsesformand for Mungo Park, Mogens Hugo, er også fuld af optimisme ved udnævnelsen af den nye direktør.

”Vi er enormt begejstrede for, at vi får en teaterdirektør med så stort et talent, potentiale og visionære ideer for teatret. Anna repræsenterer fremtiden for dansk teater og nu også for Mungo Park. Det er derfor et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt Anna Malzer, ud af et i øvrigt virkelig stærkt ansøgerfelt. Vi ser med stor spænding frem til den nye opdagelsesrejse, som Mungo Park skal ud på med Anna ved roret til sommer og frem,” siger han.

Anna Malzer efterfølger Lasse Bo Handberg på posten som teaterdirektør for Mungo Park.

Previous articleCasper Crump og Rikke Lylloff indtager hovedrollerne i Richard III
Next articleBalletmastodonter mødes på Operaen til april