50 år er gået: Eddie Skoller tilbage i JESUS CHRIST SUPERSTAR

Eddie Skoller
Eddie Skoller er tilbage i JESUS CHRIST SUPERSTAR. Foto: Fotografer: Steen Jacobsen (venstre foto) og Robin Skjoldborg (højre foto)

Eddie Skoller er tilbage på scene, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.

I 1972 spillede Eddie Skoller  rollen som Herodes, da JESUS CHRIST SUPERSTAR oprindeligt havde danmarkspremiere.

I den ny version bliver han special guest-star i rockmusicalen.

”Jeg glæder mig enormt meget til at være med til at fejre 50-års jubilæet for JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester”, siger Eddie Skoller.

“Det er en historie og nogle sange, der står mig meget nært, så det er kæmpe stort for mig at få lov til at være med igen som special guest.”, siger han.

Star Wars stjerne med i castet

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler:

”Jeg er utroligt glad for at Eddie Skoller vil være en del af fejringen, når vi til efteråret hylder et af de største musical-rockalbum nogensinde”

Det bliver den britiske skuespiller Cavin Cornwall, der skal spille forestillingens Caiaphas. Den rolle fik han for nylig prisen som Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards. Det gjorde han efter at have spillet rollen i London.

Cavin Cornwall har desuden medvirket i bl.a. Star Wars-filmene The Force Awakens og The Last Jedi.

Da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972 stod Allan Mortensen i front som forræderen Judas. Med Eddie Skoller får han derfor selskab af endnu et velkendt ansigt fra dengang.

Nye koncerter programsat

Eddie Skollers rolle vil være at introducere JESUS CHRIST SUPERSTAR. Gennem en personlig skildring skal han føre publikum ind i det dramatiske handlingsforløb om Jesu sidste tid, set fra Judas’ perspektiv.

Det er gået rigtig godt med billetsalget til koncerterne med blandt andre Erann DD, Fallulah og Christoffer Brodersen i spidsen. Derfor åbnes der for to nye koncerter: En eftermiddagskoncert i Aalborg den 25. oktober samt en ekstra koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene søndag den 1. november kl. 16.00.

Jubilæumskoncerten har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 26. september.

Man kan læse mere i JESUS CHRIST SUPERSTAR og bestille billetter til forestillingen her.

Previous articleInstruktøren bag KARANTÆNE: “Krisen har skærpet vores kreativitet”
Next articleOdense Sommerrevy må aflyse: Ny stjerne på holdet i 2021