DANMARKS STØRSTE MUSICAL OPLEVELSER.
Foto: Miklos Szabo

ELSK MIG I NAT er én af de største danske musicalsucceser overhovedet – nu vender den tilbage! 220.000 begejstrede publikummer har siden urpremieren på Østre Gasværk Teater i 2009 set megasuccesen. Og i dag afslørede selskabet One and Only Musicals, at den populære 80’er-musical vender tilbage i en splinterny version – for første gang i 10 år. Det bliver i en ny stor opsætning med en blanding af nye og gamle navne. ELSK MIG I NAT har premiere på Scandic Falkoner på Frederiksberg 16. marts 2022. Derefter rykker den vestpå, hvor den først opføres på Holstebro Musikteater og siden i Vejle Musikteater. Billetsalget er gået i gang i dag.

30 af de største danske 80’er-hits

ELSK MIG I NAT er en festlig, varm og livsbekræftende tur gennem 30 af de allerstørste danske 80’er-hits. Hvor alle kan synge med på Glor på vinduer, Den jeg elsker, Dig & mig, Vilde kaniner, Venus og naturligvis titelnummeret Elsk mig i nat.

En historie om venskab og kærlighed

Sui, Iben, Pia, Frederik og Otto spillede i deres teenageår i bandet Up Front. Sui, som var forsanger i bandet, fik pludselig et tilbud fra USA. Hun tog afsted for at gøre karriere uden at informere resten af bandet. Mange år efter mødes de igen på et gods i Danmark. Det er Sui, der har samlet gruppen for at dele en tragisk hemmelighed, som snart vil ændre livet for dem allesammen…

ELSK MIG I NAT fortæller en enkel og gribende historie om en række mennesker, der bliver mindet om de drømme, de engang turde have. Det liv der dengang var muligt – og om den kærlighed de måske kan få lov at opleve igen.

Szhirley tilbage i glansrolle

I hovedrollen som sangerinden Sui med en hemmelighed får publikum lov til at genopleve Szhirley i en af hendes absolutte glansroller. Med sig fra den originale opsætning i 2009 har hun også Jimmy Jørgensen og Joakim Tranberg, mens navne som Julie Agnete Vang, Lea Thiim Harder, Xenia Lach-Nielsen, Mads Knarreborg og Maria Corydon er med for første gang sammen med en række af landets bedste dansere.

Billetter kan købes med rabat indtil 15. april 2021. 

Læs mere på www.elskmiginat.dk

Tidligere artikelAnsættelsen af Folketeatrets chef forlænges
Næste artikelÅrets Reumert byder på ny jury og to nye priser