PUNK - A rebel never dies

Der er oprør på programmet, når Black Box Dance Company torsdag den 22. oktober inviterer til premiere på forestillingen Punk – A rebel never dies i Holstebro.

‘Punk – a rebel never dies’ er et bud på en nutidig dialog gennem dansen om ’oprør’ og ’opgør’, hvor de menneske­lige og samfundsmæssige mekanismer, der karakteriserer et oprør, undersøges.

Punkbevægelsen er udgangspunktet for undersøgelsen af fænomenet ‘oprør’.

Det musikalske og æstetiske univers inspireres af tendenser fra punkbevægelsen med musik af bl.a. ‘The Clash’ og ‘Sex Pistols’ kombineret med digte af Michael Strunge.

De 6 UNGE internationale dansere fra Black Box Dance Company vil med afsæt i 80´ernes punkbevægelse perspektivere fortidens oprør til verden anno 2020.

Om Black Box Dance Company 

Danmarks tredjestørste og eneste professionelle dansekompagni med base uden for Københavnsområdet.

Under kunstnerisk ledelse af Marie Brolin-Tani har det været, og er kompagniets ambition at fremme dansens virke på både et nationalt og internationalt plan.

Med fokus på høj kunstnerisk kvalitet, har kompagniet formået at danne sig en bred skare af venner såvel som anerkendelse for sit arbejde.

Kompagniet har på trods af sin korte levetid, markeret sig som ét af landets førende aktører indenfor dansefaget med både store og små forestillinger for både unge og voksne.

Kompagniet består af professionelle dansere fra hele Europa med både stærke tekniske, kunstneriske og performative evner. Fællesnævneren er, de alle er i starten af deres karriere, og netop har afsluttet deres formelle uddannelse.

De er alle nøje udvalgt ved auditions, hvor der til sidste audition i 2017 var over 900 ansøgere fra hele verdenen.

Allerede to gange indenfor fem år er kompagniet blevet nomineret til årets danseforestilling ved Årets Reumert, først med ”7EVEN” og sidst med ”X-Mythologies”.

Gratis teaterforestilling

Det er er blevet muligt i et samarbejde med Færch Fonden. Alle billetter til forestillingen er gratis, så det er bare med at få sikret sig billetter til familien, siger David C. Price.

Det er er blevet muligt i et samarbejde med Færch Fonden. Alle billetter til forestillingen er gratis, så det er bare med at få sikret sig billetter til familien, siger David C. Price.

Oplev Punk – A rebel never dies på Black Box Dance Company torsdag den 22. oktober i Holstebro.

Læs mere om forestillingen og download billetter her

Tidligere artikelRejsen ind i det nye Grønland
Næste artikelSPEJLMANDEN – Journalisten der skrev sig til tops med fake news