Åbningsforestillingerne på CPH Stage er klar

(I COULD GO ON SINGING) OVER THE RAINBOW
FOTO: (I COULD GO ON SINGING) OVER THE RAINBOW ©Jannica Honey Photography

CPH STAGE kan nu præsentere de tre åbningsforestillinger, der åbner teaterfestivalen den 30. maj i Kødbyen. Forestillingerne er blevet udvalgt af Sort/Hvid, Warehouse9 og Husets Teater i tæt samarbejde med CPH Stage.

De tre forestillinger er alle internationale, og de bevæger sig i en vekselvirkning mellem det personlige og det politiske. De har alle et meta-lag, der refererer til tidligere værker og til kunstformen selv. Forestillingerne er:

(I COULD GO ON SINGING) OVER THE RAINBOW skabt af performeren FK Alexander. Forestillingen er baseret på Judy Garland og hendes sidste optagelse af sangen ’Over the Rainbow’. Forestillingen er en 3 timers performanceinstallation, hvor publikum selv bestemmer hvor de længe de vil opholde sig i værket. Forestillingen spiller på Warehouse9, og du kan købe billetter her.

Wir Wollen Plankton Sein, Schauspiel Köln
FOTO: Wir Wollen Plankton Sein ©Schauspiel Köln

WIR WOLLEN PLANKTON SEIN er tysk dramatik. Forestillingen er en paradoksal metakomedie om teaterfamilien og selviscenesættelsens tidsalder. Dramatikeren bag, Julian Pörksen, har arbejdet sammen med den tyske dramaturg Carl Hegemann om udviklingen af teksten. På scenen står en aldrende diva, hendes unge elsker og hendes lige så unge søn. Forestillingen spiller på Husets Teater, og du kan købe billetter her.

Riding on a Cloud
FOTO: Riding on a Cloud ©Julieta Cervantes

RIDING ON A CLOUD stiller skarpt på den libanesiske borgerkrig, og i forestillingen står instruktør Rabih Mroués bror, Yasser, på scenen. Yasser blev selv såret under krigen, i sit genoptræningsforløb begyndte han at arbejde med film. Disse film bliver blandet med minder og dermed formes et subjekt billede af den politiske udvikling i Libanon. Forestillingen spiller på Sort/Hvid, og du kan købe billetter her.

Previous articleNyt sæsonprogram fra Teatret Svalegangen
Next articleCyborg-dansere overtager Teater Katapult