Årets HIGHLIGHTS: Anbefalinger til CPH Stage

Scenekunstfestivalen CPH Stage løber af stablen på forskellige Københavnske og Frederiksbergske venues fra 23. maj til 1. juni 2019, og bliver med over 100 forestillinger og events på programmet.

Det fulde program er lige på trapperne, men i mellemtiden har CPH Stage valgt et uafhængigt Highlights-udvalg af fremtrædende personer fra det danske scenekunstmiljø til at guide publikum med otte anbefalinger.

Forkvinde for Highlights-udvalget, skuespiller Danica Curcic, giver udvalget følgende ord med på vejen:

”Under CPH STAGE er der gode chancer for at se noget, du ellers ikke havde troet, du skulle opleve. Noget, som viser dig sider af scenekunsten, som du måske ikke har set før. Noget, der overrasker dig, skubber til dig, rører dig, og som forhåbentlig får dig til at reflektere og tage stilling. Det tror jeg i hvert fald, de udvalgte forestillinger kommer til at gøre. Hvis du holder dig åben og nysgerrig, får du med sikkerhed en god festival.

De udvalgte forestillinger tæller både en western, dadaistisk papirteater, en country-komedie, en vandreforestilling, moderne dans og kammerkor. Ligesom festivalens program er der både helt nye premiere-friske forestillinger og velkendte hits.

Årets Highlights er:

DARK NOON

DE FULDE 

POST NO BILLS 

THE BEATROOTS

GASHJERTET

TAM/TYK/TATOVERET 

VENTER – PEER GYNT IFØLGE SOLVEIG

NO SEX – EN VERDEN AF KØN

Læs mere om udvalgets begrundelser her.

Udover disse otte HIGHLIGHTS kan festivalen nu afsløre, at åbningsforestillingen for 2019 bliver 50 GRADES OF SHAME af den tyske gruppe She She Pop. Forestillingen mixer Wedekins klassiske teatertekst Vårdbrud med bestselleren 50 Shades of Grey.

Mere information om CPH Stage findes her.

Previous articleDyrene i Hakkebakkeskoven indtager Tivoli
Next articleNy comedy festival booker verdensstjerne