Årets PASSAGE Festival tager nye højder

EXIT
FOTO: EXIT ©V. Muteau

Tag hele familien med under armen, når der afholdes den årlige PASSAGE Festival. Mere end 50 forskellige gratis forestillinger kan opleves i hhv. Helsingør og Helsingborg. Festivalen finder sted fra den 27. juli til 4. august.

Under festivalen er der alt fra klovneri til ny performancekunst, og det er festivalens formål at udfordre de traditionelle rammer for scenekunst. I år er fokus på luftrummet, hvor flere kunstnere trodser tyngdekraften og tager gadeteatret til nye højder.

Forestillingen EXIT er festivalens afslutning og er en af de forestillinger, der foregår i luften. Det er et akrobatshow, hvor det franske cirkus-kollektiv Inextremiste udfører deres akrobatik under en varmluftsballon – i og udenfor ballonkurven. Kollektivet er kendt for at blande sort humor og høj risiko med dans, street arts, nycirkus, ekstrem akrobatik og musik.

Den første PASSAGE Festival løb af stablen i 2004, og festivalen er Nordens største internationale og eneste transnationale, gratis gadefestival. I år er festivalen blevet spredt endnu mere ud i geografisk forstand – du kan læse meget mere om festivalen og de 150 aktiviteter på www.passagefestival.nu.

Previous articleInstruktør vil gøre os klogere på nutidens Europa
Next article“As if!” ‘Clueless’-musical kommer til New York