Aarhus-teater sætter fokus på børn og unge med angst

Det aarhusianske børne- og ungdomsteater hvid støj sceneproduktion har urpremiere den 25.oktober 2018 på forestillingen ’SPIL DØD vol. 13+’. Forestillingen henvender sig til unge med angst samt deres pårørende.

Menneskets hjerner og vores reaktionsmønstre har stort set ikke udviklet sig siden stenalderen. Når vi er angste, reagerer vi på en af disse tre måder: ved at flygte, angribe eller ved at spille død. Derved har angst i mange år været en livsnødvendig følelse og er derfor ikke nogen sygdom. I ’SPIL DØD vol. 13+’ er de tre forsvarsmekanismer omdrejningspunktet.

Skuespillerne Mette Gadeberg Gregersen og Kasper Daugaard Poulsen forsøger i løbet af forestillingen at vinde spillet Game of Life – TEEN version, hvor de skal overvinde teenagernes
frygtscenarier som socialt samvær, uddannelsesvalg og kærlighedsliv ved hjælp af de tre forsvarsmekanismer: angrib, flygt eller spil død.

Med afsæt i det samme tema vil hvid støj sceneproduktion i marts 2019 have premiere på ’SPIL DØD vol. 7-12 år’, der henvender sig til de 7-12 årige og deres pårørende. ’SPIL DØD vol. 13+’ bliver opført på Åbne Scene på Godsbanen i Aarhus i uge 43. Du kan læse mere om forestillingen og købe billet til den her.

 

Previous articleKomiker får rollen som Terkel i TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL
Next articleOplev Bamse, Kylling og Ælling for allersidste gang