Den Korte. Live on Stage 2022
Foto: Rumle Skafte ©

Savner du Den Korte Radioavis? Så er der gode nyheder.
Lige nu kan du opleve absurd sjov satire, når berømte og berygtede Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm underholder rundt om i landet i Den Korte. Live on Stage 2022. Og hun tager Rasmus Bruun med. Oplev showet i København, Aalborg, Aarhus og Odense frem til den 9. april. 

Gang på gang har de leveret dagsaktuel satire, og nu gør de det igen. Og de gør det live.
Sammen med Rasmus Bruun har Kirsten Birgit besluttet sig for at bedrive nyhedsformidling live fra landets teatersale. Med et mål om at vælte mindst én minister rusker satireduoen bag Den Korte Radioavis op i tidens tåbeligheder.

Et legendarisk makkerpar

Den erfarne Kirsten Birgit fyldte 70 år i februar, men hun er langt fra klar til at gå på pension – for hvem skulle så lave ordentlig journalistik her i kongeriget? Kirsten Birgit mener noget om alt og har (ifølge hende selv) altid ret.
Sammen med Rasmus Bruun vender hun tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som man kender fra det populære Radio24syv-program. Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers, hvor den spydige og aktuelle politiske satire dyrkes i et show, der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.

Læs mere om Den Korte. Live on Stage 2022 og køb billet her.

Tidligere artikelFair Plays 50 års jubilæumsforestilling: EN AF DAGENE
Næste artikelKulturpulsen anbefaler aktuel scenekunst