Adventskalender: Vind billetter til Den Skaldede Frisør – The Musical

Den Skaldede Frisør - The Musical. Foto: Miklos Szabo.

Det er blevet fjerde søndag i advent, og vi fejrer fortsat julen på Teaternyheder med en helt særlig adventskalender-konkurrence.

Hver søndag i december åbner vi en låge i vores adventskalender, hvor man vil have mulighed for at vinde 2 billetter til en ny storslået og underholdende musical i det nye år. Konkurrencen foregår på vores Facebook-side Teaternyheder.dk. Så klik ind på vores Facebook og læs mere og deltag i konkurrencen.

Vind billetter til Den Skaldede Frisør – The Musical

One And Only Musical Teater kan i foråret 2020 præsentere en vaskeægte verdenspremiere, når Den Skaldede Frisør – The Musical indtager Falkoner Salen på Frederiksberg fra den 5. marts 2020. Senere på foråret rykker forestillingen videre til Aarhus, hvor den spiller i Musikhuset Aarhus fra den 24. april 2020.

Den Skaldede Frisør – The Musical er baseret på Susanne Biers filmhit Den skaldede frisør fra 2012. Det er Susanne Bier selv, der har skrevet manuskriptet til musicalen sammen med sin faste manuskriptmakker Anders Thomas Jensen og er som executive producer en integreret del af produktionen. Det er første gang, hun er involveret i en musical.

Musikken til musicalen er skrevet af sangskriverikon Thomas Helmig. Det er ikke første gang, Thomas Helmig og Susanne Bier arbejder sammen: I 1999 skrev Thomas Helmig titelsangen ”The one and only” til Susanne Biers kæmpesucces Den Eneste ene. Med Den Skaldede Frisør – The Musical genoptager de det succesfulde samarbejde, og allerede nu er den første sang fra musicalen, ”Ny dag”, blevet offentliggjort. Det er første gang, at Thomas Helmig skriver musik til en musical.

Et stjernebesat cast

På scenen kan publikum glæde sig til at opleve nogle af landets største musicalstjerner, skuespillere, sangere og dansere.

I titelrollen som frisøren Ida får Xenia Lach-Nielsen sit livs rolle på scenen, mens Niels Olsen spiller rollen som Philip, som Pierce Brosnan legemliggjorde i filmen. I rollerne som Patrick og Astrid kan publikum glæde sig til at møde sin generations to største danske musicalstjerner, Silas Holst og Maria Lucia, der spiller over for hinanden for første gang, mens man i øvrige centrale roller bl.a. kan opleve Bodil Jørgensen, som også medvirkede i filmen, Jakob Fauerby, Benjamin Boe Rasmussen, Frederikke Vedel og Nanna Rossen.

Musicalen er instrueret af Frede Gulbrandsen, mens koreografien er skabt af Anja Gaardbo.

Handlingen i Den Skaldede Frisør – The Musical

Ida er frisør. Hun har mistet alt sit hår efter kemo – og hendes mand Leif er hende utro med Thilde fra bogholderiet. Philip er direktør, har mistet sit livs kærlighed ved en ulykke og er sikker på, at han aldrig finder lykken igen. Og Philips irriterende svigerinde Benedikte blander sig i alt og er bare for meget!! Så det hele er lidt rodet nu, hvor de alle sammen skal til bryllup i Italien, hvor Philips søn Patrick og Idas datter Astrid skal giftes. Den Skaldede Frisør – The Musical bliver en sjov, rørende og romantisk musicalkomedie om at blive frelst af kærligheden, lige som man tror, at alt er forbi.

Læs mere om forestillingen her.

Og skynd dig ind på vores Facebook-side og deltag i adventskonkurrencen om 2 billetter til forestillingen. Vi trækker en heldig vinder på juleaftensdag tirsdag den 24. december.

Previous articleJette Rendbøll bliver ny udviklingschef hos Teatret Svalegangen
Next articlePremiere på det nyeste afsnit af Teaternyheder på dk4