Adventskalender: Vind billetter til Shu-Bi-Dua – The Musical 2.0

Shu-Bi-Dua - The Musical 2.0 - skulle have spillet på Fredericia Teater, der nu er erklæret konkurs. Foto: Søren Malmose.

Det er blevet tredje søndag i advent, og vi fejrer fortsat julen på Teaternyheder med en helt særlig adventskalender-konkurrence.

Hver søndag i december åbner vi en låge i vores adventskalender, hvor man vil have mulighed for at vinde 2 billetter til en ny storslået og underholdende musical i det nye år. Konkurrencen foregår på vores Facebook-side Teaternyheder.dk. Så klik ind på vores Facebook og læs mere og deltag i konkurrencen.

Vind billetter til Shu-Bi-Dua – The Musical 2.0

Bag tredje låge gemmer sig to billetter til den kommende musical Shu-Bi-Dua – The Musical 2.0. Det er Fredericia Teaters 6-stjernede, originale, hjertevarme kæmpehit, i en visuelt opdateret version 2.0, som får repremiere den. 20. marts 2020Fredericia Teater.

Fra efteråret 2015 var Fredericia Teater aktuel med Shu-bi-dua – The Musical, som blev set af mere end 180.000 publikummer. Nu vender succesen tilbage til Fredericia.

Shu-Bi-Dua – The Musical 2.0 er en ny original historie i en dansk musical. I fortællingen integreres Shu-Bi-Duas iørefaldende numre, og publikum inviteres med på en tidsrejse tilbage til 70’ernes og 80’ernes Danmark, hvor vi møder Mick, Sille, Molly, Carlos, Mor, Far, Knuden og mange andre.
Med Shu-bi-duas humoristiske og finurlige tekster, der ofte også har en lidt alvorligere agenda, fortælles en historie om fantasi, rummelighed og om at have plads til dem der er anderledes.

Læs mere om forestillingen her.

Og skynd dig ind på vores Facebook-side og deltag i adventskonkurrencen om 2 billetter til forestillingen. Vi trækker en heldig vinder på fredag den 20. december.

Følg med næste søndag, hvor vi åbner låge nummer 4 i Teaternyheders adventskalender.

Previous articleNørrebro Teater og Oticon går sammen til fordel for personer med høretab
Next articleÆ Teater er det nye teater for unge i Sønderjylland