Adventskalender: Vind billetter til VILD MED DANS – THE MUSICAL

Vild med dans - The Musical
Vild med dans - The Musical på Østre Gasværk Teater. Foto: Miklos Szabos

Det er blevet anden søndag i advent, og vi fejrer fortsat julen på Teaternyheder med en helt særlig adventskalender-konkurrence.

Hver søndag i december åbner vi en låge i vores adventskalender, hvor du vil have mulighed for at vinde 2 billetter til en ny storslået og underholdende musical i det nye år. Konkurrencen foregår på vores Facebook-side Teaternyheder.dk. Så klik ind på vores Facebook og læs mere og deltag i konkurrencen.

Vind billetter til VILD MED DANS – THE MUSICAL

Bag den anden låge gemmer sig to billetter til den kommende musical VILD MED DANS – THE MUSICAL, der får premiere den. 22. februar 2020Østre Gasværk Teater.

Over hele verden har danseprogrammet Vild med Dans fået millioner af TV-seere til at danse med i stuerne, men nu erobrer de også teatrets scene. Det globale TV-hit bliver nemlig en original, dansk musical.

Vild med dans-stjerner og stærke skuespillernavne

I VILD MED DANS – THE MUSICAL møder vi helt almindelige mennesker med håb, drømme og en længsel efter et andet liv. De får for første gang lov til at medvirke i Tv-programmet Vild med dansi stedet for kendisser. Vi møder tre almindelige danskere, der igennem dansen får færten af, hvad livet egentlig går ud på.

Forestillingens tre dansende par spilles af: Vild med Dans-vinder af sæson 13, Morten Kjeldgaard, der danner par med skuespiller Lise Kofoed i rollen som Maiken. Den seneste sæsons Vild med Dans-vinder, Asta Björk, som skal danne par med skuespiller og Cirkus-revystjerne Niels Ellegaard. Musicalens sidste par udgøres af Michael Olesen, der har danset hele 12 sæsoner af Vild med Dans, og som danner par med skuespiller Julie Agnete Vang i rollen som Christina.

I TV-showet er vi vant til et show med to værter, men i musicalregi bliver det til én altoverskyggende værtinde, nemlig Mille Gori; også kendt som børneværten Motor-Mille. I de øvrige roller ses bl.a. Camilla Bendix og Troels Thorsen.

Læs mere om forestillingen her.

Og skynd dig ind på vores Facebook-side og deltag i adventskonkurrencen om 2 billetter til forestillingen. Vi trækker en heldig vinder på fredag den 13. december.

Følg med næste søndag, hvor vi åbner låge nummer 3 i Teaternyheders adventskalender.

Previous articleVinderen af første adventskonkurrence og billetter til MAMMA MIA! er fundet
Next articleJuleklassiker vendes på hovedet på Bora Bora