FOTO © Per Morten Abrahamsen

Den 5. februar har Teater Grad premiere på deres sølvbrullypsdrama, Dødsdansen 3.0. Til forestillingen vil der blive serveret lækker, vegetarisk mad af en professionel kok. Maden samt drikkevarer er inkluderet i billetprisen.

Dødsdansen 3.0. handler om Alice og Edgar, der har inviteret 40 gæster til sølvbryllup (og som publikum er du blandt gæsterne). 25 år i medgang og modgang skal nemlig fejres i forsamlingshuset, hvor parret tager imod de festklædte gæster sammen med aftenens mesterkok.

Der er lagt op til et helt traditionelt sølvbryllup med festmiddag afbrudt af lejlighedssange, taler, og fællesdans, men langsomt og næsten umærkeligt siver sølvbrudeparrets livslange og gensidige tyranni ud i rummet og åbenbarer et ægteskab, hvor forliste ambitioner om karriere, børn og kærlighed har frosset ægteskabet til is. Sølvbryllupsfesten er pludselig omdannet til en skueplads, hvor kærlighedshadet får frit spil for åbent tæppe.

Tre skuespillere og en kok tager sammen med publikum afsæt i August Strindbergs »Dødsdansen«. Publikum er forestillingens gæster og skal medbringe en grøntsag fra sæsonen til aftenens middag samt nysgerrighed til at blive inddraget i Alice og Edgars spil om ægteskabet som livets mening.

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter til forestillingen her.