AKT1 går til scenen på Aveny-T

En forestilling om kærlighed © Martin Høyer

Til marts indtager lydteatret AKT1 for første gang nogensinde en teaterscene med deres første sceneproduktion, når En forestilling om kærlighed får premiere den 4. marts på Aveny-T på Frederiksberg. Al overskud fra forestillingen går tilmed til den gode sags tjeneste.

En forestilling om kærlighed er en poetisk musikforestilling om din søgen efter det menneske, der forlod dig. Et forsøg på en ægte forbindelse. En indkøbsliste. En åbenbaring. En krimi, en sci-fi og en antropologisk rejse gennem fiktive stammer. Endelig præsenteres den prisbelønnede amerikanske dramatiker Christopher Chen på dansk jord med en kalejdoskopisk tekst, der er inspireret af den italienske forfatter Italo Calvino.

På scenen i En forestilling om kærlighed er Marie Bach, Josephine Park, Niclas Kølpin, Albert Stein Ankerstjerne og Thomas Nielsen, ligesom musiker Tomas W. Raae har skabt det musiske univers.

En forestilling om kærlighed produceres på fire uger af frivilligt medvirkende kræfter. Det vil sige, at alle hænder på produktionen arbejder fuldstændig ulønnet. Forestillingens overskud går ubeskåret til DANNER, der arbejder for at stoppe vold mod kvinder og skabe ligeværd og respektfuld kærlighed i samfundet. DANNER fejrer i 2019 40-års jubilæum under hashtagget #RESPEKTFORKÆRLIGHEDEN.

En forestilling om kærlighed spiller fra 4. til 13. marts på Aveny-T på Frederiksberg. Læs mere om forestillingen her og køb din billet her.

Previous articleTranskønnet skønhed er i fokus på Bora Bora
Next articleDen Jyske Opera præsenterer María de Buenos Aires