AKTIVISTERNE sætter strøm til instrumenterne

Foto: Teatret Svalegangen

Den 27. januar sætter AKTIVISTERNE strøm til instrumenterne til en humoristisk musikteaterforestilling på Teatret Svalegangen.

AKTIVISTERNE dykker ned i sangene fra de aktivistiske gruppers storhedstid. Bandet spiller Pete Seager, Bob Dylan og Skousen & Ingemann og ser tilbage på Røde Mor og Rote Armee Fraktion. Men er det sådan, bandet vil være? Hvor langt vil de gå, og hvordan ser aktivisme ud i dag?

Et band med en drøm

Året er 2020. Et band samles, fordi de vil gøre en forskel. De vil være gruppen, der åbner folks øjne for alle verdens elendigheder: Fra klimakrisen til flygtningestrømmene.

Bandet drømmer sig tilbage til 1970’erne, hvor man tog stilling, og hvor demonstrationer gjorde en forskel, hvor kunsten blev taget seriøst og var et talerør.

De vil skabe forandring og musik, der vækker aktivismen igen. For 2020 kalder på handling!

Protestsange anno 2020

Bandet spiller Pete Seager, Bob Dylan og Skousen & Ingemann og ser tilbage på Røde Mor og Rote Armee Fraktion. Men er det sådan, bandet vil være? Hvor langt vil de gå, og hvordan ser aktivisme ud i dag?

En ting er sikkert: AKTIVISTERNE vil tænde gnister og samle folk i forsamlingshuse, på torve og pladser, vælte hegnet og stå på Orange Scene. Følg drømmen, når fire skuespiller sætter strøm til instrumenterne, klar til kamp!

Som Teatret Svalegangen selv skriver, så er forestillingen en blanding mellem:

24%
Politisk opsang

28%
Tro, håb og Røde Mor

17%
Orange Scene

31%
Band-teater

Forestillingen løber fra den 27. januar til den 30. januarTeatret Svalegangen.

Du kan læse mere om forestillingen her

Previous articleRomeo og Julie vender tilbage til Vendsyssel Teater
Next article11 førende europæiske teatre streamer forestillinger gratis i januar