Alle bedrager alle i ‘De lystige koner’

De Lystige Koner
FOTO: Camilla Bendix & Mette Horn ©Folketeatret

De Lystige Koner er på turné rundt i landet frem til den 16. marts, og den 24. marts har forestillingen premiere på Folketeatret.

Forestillingen som oprindeligt er skrevet af Shakespeare i 1500-tallet, er i Folketeatrets version rykket et par hundrede år frem til det vilde vesten, hvor kvinder er kvinder med stort K og mænd drikker whisky til frokost. Instruktør Frede Guldbrandsen fortæller:

”For at intrigen skal fungere optimalt er det vigtigt, at handlingen udspiller sig i et miljø med en meget traditionel og stereotyp rollefordeling mellem mænd og kvinder. Derfor har vi valgt at lægge handlingen til en western-by”.

Skuespillerinderne Mette Horn og Camilla Bendix spiller fruerne Fjord og Pagh, som er fulde af liv og lyst, mens deres ægtemænd, spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken, er en smule vindtørre. Da den adelige levemand Falstaff, i Tom Jensens skikkelse, forsøger at forføre begge kvinder på én gang, sætter de driftige koner gang i løjer, der skal sikre, at kvinder får deres vilje til slut.

De Lystige Koner spiller frem til den 28. april på Folketeatret, og du kan finde billetter til forestillingen her.

Previous articleNy fortolkning af ‘MAMMA MIA!’ kan opleves i Australien
Next articlePrisvindende forestilling om fremmedangst og tilhørsforhold