AmeriDansk besøger Betty Nansen

Det politisk-satiriske pop-up show AmeriDansk turnerer rundt mellem de store og små teatre i København med satiren om Donald Trump, danskhed og identitet. Denne gang aflægger de Betty Nansen Teatret et besøg.

AmeriDansk er en staged reading af nyskrevne politisk-satiriske tekster, skrevet af seks dramatikere. I fællesskab med to skuespillere giver de et satirisk bud på, hvad dansk identitet er, og om den kan overleve efter Donald Trumps tiltrædelse.

Historien handler om en amerikansk kvinde, der brændende ønsker at skifte sit amerikanske statsborgerskab ud med et dansk efter valget af Trump. På sin vej får hun deltelt en mentor – en vaskeægte dansker med lavt selvværd og vinterdepression, der ikke kan forstå kvindens hede ønske om at blive dansk. Sammen skal de forsøge at få hende gennem nåleøjet, så hun kan opnå dansk statsborgerskab.

AmeriDansk er produceret af Dramafronten og instrueret af Rhea Leman, der for nyligt af Lauritzen Fonden fik tildelt Visionsprisen på 100.000 kr. AmeriDansk kan opleves på Betty Nansen Teatret den 25., 27. og 28. september klokken 17.

Billetter kan købes her.

Previous articleMichael Scott går til scenen: The Office bliver til musical
Next articleDansk Hollywood-stjerne med i ny storslået musical