Anden bringer ud til hele Danmark

Anden bringer ud © Pressefoto

Anders Matthesen er allerede nu på vej rundt i landet med sit nye show Anden bringer ud, som gennem otte måneder bringer ham forbi byer i alle kroge af Danmark.

Ovenpå sit 25-års jubilæumsshow Anden 25 og premiere på animationsfilmen Ternet ninja er Anders Matthesen på farten igen. Det er han med en håndfuld nyt materiale, som publikum i hele Danmark får fornøjelsen af.

“Enhver lokal afkrog af landet skal have mulighed for at få showet til deres spillested. Jeg trængte til at servicere publikum, efter de nu af flere omgange har taget turen til nærmeste storby til mine shows. Der skal være balance i tingene, og derfor bringer jeg nu ud, direkte til døren,” siger Matthesen.

Opskriften på Anden bringer ud er helt klar: Klassisk stand-up som omdrejningspunkt – én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Denne opskrift bringer han med sig til en lang række byer rundt omkring i Danmark. Turnéen lægger ud den 19. februar med et allerede udsolgt show i Helsinge og slutter foreløbigt med et show i Frederikshavn 28. september.

Komplet turnéplan og billetkøb kan findes her.

Previous articleTeater UbeStemt præsenterer DU ER DEN
Next articleOplev Salt på Aalborg Teater til marts