Anerkendt fransk dansekompagni gæster Danmark

Compagnie Käfie, Dansekapellet, dans
FOTO: Compagnie Käfie ©Dansekapellet

Til maj får Dansekapellet besøg af det franske kompagni, Compagnie Käfig, som kan opleves under subURBAN DANCE FESTIVAL i København NV og omegn. Kompagniet repræsenterer urban dance og er en af de førende kompagnier inden for genren. De turnerer både hjemlandet og resten af verden rundt med et bredt repertoire af forestillinger.

I anledning af kompagniets 20 års jubilæum samlede kompagniets kunstneriske leder og koreograf, Mourad Merzouki, seks dansere til forestillingen CARTES BLANCHES. De seks dansere er nogen, der har arbejdet i kompagniet siden begyndelsen. Merzouki har gennem sin karriere modtaget flere hædersbevisninger og priser for at sætte fokus på urban dance og dermed skabe et nyt, kunstnerisk udtryk.

Compagnie Käfig blev stiftet i 1996 og er siden blevet et af de mest innovative og indflydelsesrige kompagnier inden for urban dance. CARTES BLANCHES spiller på Dansekapellet under festivalen den 18.-19. maj. Du kan købe billetter til forestillingen her og læse mere om festivalen på www.suburbandancefestival.com.

Previous articleFrank Thiel er en selvretfærdig bilist i anmelderrost monolog
Next articleKasper Holten bliver ny teaterchef for Det Kongelige Teater