Anmelderrost forestilling om alderdom gæster Odin Teatret

FOTO © Pressebillede fra Bådteatret

Bådteatrets anmelderoste forestilling Kroppen, der første gang havde premiere d. 26. maj 2017, gæster Odin Teatret d. 27. oktober 2018. Forestillingen er et af KROPPENs i alt 12 gæstespil denne sæson. Forestillingen er en visuel og grotesk danseforestilling, som fabulerer i poetiske og stærke billeder om det moderne menneskes forhold til kroppen.

Med KROPPEN prøver Bådteatret at gøre op med det kommercielle syn, der er på den menneskelige krop fra fødsel til død og give den dens naturlighed tilbage. Et af stykkets overraskende virkemidler er brugen af menneskestore dukker og samspillet mellem dem og de ”rigtige” skuespillere. Sammen tager de den moderne krop under behandling: den lækre krop, den dovne, den dysfunktionelle, den syge krop, den seksuelle og den gamle krop.

For instruktør Rolf Heim kan dukker noget på et fysisk plan, som vores egen krop ikke formår. Armene kan forlænges, hovedet kan dreje 360 grader rundt, kroppen kan pakke sig sammen og svæve, en dukke kan blive ædt op af cancer lige for øjnene af os, dukker kan ejakulere eller blive genfødt på ny – faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser for dukkens formåen.

Du kan læse mere KROPPEN og se hvilke teatre forestillingen gæster her.  

Previous articleGHOSTING – ny forestilling om det moderne fænomen
Next articleTeater Katapult med nyt stykke om VAND