Mixdouble © Camilla Winther

Fra den 26. marts kan ‘feel bad’-komedien Mixdouble opleves rundt i hele landet. Forestillingen lægger ud på Odeon i Odense og slutter af på Teatret Svalegangen i Aarhus den 27. april.

Mixdouble er en ægte ‘feel bad’-komedie om pinlige parforhold, hvor drømmene kvæles i hverdagsproblemer. Publikum inviteres med ind i den lokale sportshal, hvor to ægtepar i årevis har spillet badminton hver torsdag aften. Her flyver både fjerbolde og skænderier højt gennem luften, hvor kærlighed og respekt forvandles til afsky og indestængt vrede på få sekunder. Blev deres liv som de ville? Giftede de sig med den rigtige? Er det for sent at få børn? Og hvorfor lige badminton?

Maria Rich, Esben Dalgaard, Christine Exner og Morten Brovn udgør rollelisten i Mixdouble. Forestillingen spiller indtil den 23. marts på Skuespilhusets Lille Scene i København, hvor den har høstet stærke anmeldelser.

Mixdouble kommer på Danmarksturnéen forbi Odense, Aalborg, Hjørring, Vejle, Esbjerg, Fredericia, Randers, Nykøbing M., Helsingør, Holbæk og Aarhus.

Mere info om forestillingen kan findes her. Billetter bliver tilgængelige på de enkelte teatrets sider på et senere tidspunkt.

Tidligere artikelSelvhjælpsbog finder vej til den norske teaterscene
Næste artikelBowie-musical på Aarhus Teater åbner Aarhus Festuge 2019