Ballet med Bamse for aller sidste gang

Foto: Camilla Winther

Det er 40 år siden Bamse viste sig på skærmen første gang og for aller sidste gang danser han nu ballet på Det Kongelige Teater. Børneforestillingen KOM BAMSE NU BALLETTER VI! kan opleves på Det Kongelige Teater fra den 12. til den 17. oktober 2022.

40 år efter sin TV-debut ifører Bamse sig en lyserød tutu og forsøger at lære ballet. I Det Kongelige Teaters børneforestilling, KOM BAMSE, NU BALLETTER VI, er det sidste gang, at Bamse danser på Det Kongelige Teater efter at have fået debut på scene i 2008. Den klodsede Bamse er ikke den mest yndefulde balletdanser på Gamle Scene, men balletbørnene er heldigvis meget tålmodige med Danmarks gule, store Bamse.

Det kan publikum glæde sig til

Sammen med elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole tager Bamse på en rejse med Kylling og Ælling, samt de festglade kylletter, de bløde svaneællinger, den seje Askebande, yndige sylfider, den smukke svaneprinsesse, de nuttede Luna-piger og de mest irriterende snupsere. Forestillingen er koreograferet af Thomas Lund og anbefales til børn fra tre år.

Det er garanteret, at det bestemt ikke bliver kedeligt, når Bamse for sidste gang viser sig frem og kommenterer på sine oplevelser. Selvom det er 40 år siden, han viste sig på TV-skærmen er alt som det plejer; huset med den faldefærdige skorsten er stadig det samme, og melodibogen ligger også klar.

Børneballetten KOM BAMSE, NU BALLETTER VI! kan opleves på Det Kongelige Teater, fra den 12. til den 17. oktober 2022.

Få mere information og køb dine billetter her.

Previous articleKaren Blixens liv fortælles igen i ballettens vidunderlige verden
Next articleForestilling undersøger true crime fra nyt perspektiv