Bellevue Teatret byder på smørrebrød!

Smørrebrødssaloner. Foto: Bellevue Teatret

Marie Mondrup, Farshad Kholghi og Troels Malling inviterer til højtbelagt Smørrebrødssalon. Den 3. september og to uger frem inviterer Bellevue Teatret til en hæsblæsende aften med grin, bid og lige til øllet. Og selvfølgelig med smørrebrød til!

Der er dækket op til masser af fis og ballade, riv og rusk a la revy i Bellevue Teatrets velkendte salonånd. Revyskuespillerne fra forrige års Bellevue Badehotel trakterer med kærlig kant og behørig afstand rundt om bordene.

Om Smørrebrødssalonen

Som løsslupne tjenere kaster de tre skuespillere sig ud i et hav af roller med nyskrevne sang- og revytekster inspireret af tiden. Hele herligheden folder sig ud imellem Aage Sikker-Hansens to store, smukke originale scenetæpper med de dejligste damer. Ved klaveret sidder den stærkt spillende og syngende Christian Berg.

Som noget helt nyt er du med til at sammensætte aftenens indhold og bestemme, hvilke sange og revynumre, der kommer på aftenens salon-spiseseddel.

Publikum sidder på scenen ved caféborde – men vær ganske rolig og læn dig trygt tilbage! Det er tjenerne, der optræder, ikke dig.

Vedr. coronavirus 

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler for at kunne imødekomme bl.a. afstandskrav. Der er maksimalt 75 gæster per aften.

Der vil blive taget højde for, at publikum bliver inden for den billetkategori, som man allerede har billet til.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

Oplev Smørrebrødssaloner – Lige til Øllet den 3. september kl. 19 på Bellevue Teatret. Og to uger efter onsdag – lørdag kl. 19; søndag kl. 14.

Læs mere og køb billet her

Previous articleDEN SOMMER FAR BLEV HOMO
Next articleKim Fupz’ bog MOR dramatiseres på Anemonen