Bellevue Teatret sender daglige historier fra Kardemomme By

“De lister sig af sted på tå – ud på sociale medier. De sender dagligt for de små – og voksne som sig keder. For i en svær Corona-tid, gi’r Bellevue, nu bid for bid, en smule nyt teaterliv, de gør det hver dag, men på afstand, hver mand – både Kasper og Jesper og Jonathan …”

Sådan kunne det lyde på Bellevue Teatret i Klampenborg, der nu også har fundet en vej ud til publikum i denne Corona-tid. Teatret har nemlig ladet de tre folkekære røvere fra Kardemomme By sende daglige historier på de sociale medier.

Fra onsdag den 1. april og de næste 14 dage sender Kasper og Jesper og Jonatan til store og små i det ganske land.

Det foregår kl 11.30, og man kan følge med på YouTube her.

Man kan også tilgå updaten på Facebook her eller på Instagram her.

Bellevue Teatret
FOTO: PRESSEBILLEDE ©Bellevue Teatret

Røvere med samfundssind

Når det kommer til håndvask, findes der ganske vist stærkere forbilleder end de tre elskelige røvere. Selvom hyppig rengøring ikke er de tre røveres spidskompetence, så er samfund det absolut. De tre røvere røver kun Tante Sofie en lille smule, og da det virkelig brænder på, viser de ægte heltemod. De slukker ilden i Kardemomme Bys tårn. De veksler deres tvivlsomme hverv til vigtige poster. Og de bliver Kardemomme Bys brandmajor, bager og cirkusdirektør.

Se bort fra røvernes fedtfingre, snavsede ører og lakridser imellem tæerne og følg med, når Kasper og Jesper og Jonatan trodser krisen, og lister sig rundt på teatret.

Man kan læse mere om Bellevue Teatret og deres repertoire her og købe billetter til den kommende forestilling Folk og Røvere i Kardemomme By her.

 

 

Previous articleNyt tiltag på Østerbro Teater: Klar med aktuelle Coronamonolger
Next articleDans med Alice ind i Eventyrland på Det Kongelige Teater