Bernard-Henri Lévy besøger Skuespilhuset med nyt one man show

Foto: Bernard-Henri Lévy kommer forbi Skuespilhuset 28. april © Yann Revol

Den 28. april kommer den franske filosof og aktivist, Bernard-Henri Lévy, forbi Skuespilhuset i København med showet Looking for Europe. Det sker som led i en turné, hvor han gennem to måneder svinger forbi 20 europæiske byer for at advare mod en kommende europæisk katastrofe.

I Looking for Europe går Bernard-Henri Lévy til kamp mod EU-modstanderne, og scenen er sat på et hotelværelse i Sarajevo. Her fremfører Bernard-Henri Lévy sine holdninger om Europa, der i hans optik bliver angrebet indefra af falske profeter, som berusede af vrede, føler at de igen har fået taletid.

“Europa med sine love, demokratier, og ideer; tilflugtsstedet, der siden oplysningstiden har fungeret som et hjem for det frie individ og som rollemodel for undertrykte over hele verden, har tilsyneladende mistet mælet, og er blevet drænet for energi. Europa sidder med hænderne dækkende for ansigtet med truslen om at miste sin fremtid hængende over hovedet. Jeg hverken kan eller vil sidde stille, mens katastrofen indtræffer,” siger Bernard-Henri Lévy.

Looking for Europe er med danske overtekster og arrangeres i samarbejde med La Règle du Jeu, Quartier Libre og Det Franske Institut i København.

Find billetter til showet her.

Previous articleOplev Erhards kamp mod monopolet på Mungo Park
Next articleFRIT FLET bliver til scenekunst