Bevæg dansefødderne til Michael Jackson-show i Holstebro

Thriller Live
Michael Jackson forestillingen Thriller Live spiller i Holstebro. Foto: Musik Teatret.

“Billie Jean”, “Beat it”, “Thriller” …

Michael Jacksons sangskat har fået dansefødder i bevægelse over en hel klode, og den 23. januar er der mulighed for at gøre det i Holstebro i takt til tonerne fra musical-showet, Thriller Live.

Forestillingen spiller på Musik Teatret i Holstebro, og er er en rejse gennem magien i Michael Jacksons 45-årige musikhistorie. Spækket med alle de bedste numre leveret af et talentfuld cast og band – direkte fra London.

Siden forestillingen havde premiere på Lyric Theatre i London i 2009, har Thriller Live begejstret både publikum og anmeldere i hele verden.

Soundtracket til mange menneskers liv

“Publikum kan glæde sig til en visuel, lyd og elektrificerende rejse gennem magien i Michael Jacksons 45-årige musikhistorie”, siger Anders Jørgensen, direktør for Musik Teatret i Holstebro.

“Michael Jackson var en kæmpe stjerne og hans musik taler til mennesker i alle kulturer, alle aldre og alle nationaliteter. Det har dannet soundtracket til mange menneskers liv, ungdom og gode minder, så intet under, at der har været stormløb på showet, siden det fik premiere – blot et halvt år efter Michael Jacksons alt for tidlige død, siger Anders Jørgensen.

Thriller Live er indtil videre set af mere end fem millioner mennesker i over 30 lande og byder på over to timers uafbrudte hits fra pop til rock, sjæl til disco, og masser af showdans udført med flair, præcision og lidenskab.

Thriller Live spiller i Musik Teatret i Holstebro den 23. januar

Læs mere om Thriller live og bestil billetter her

Previous articleMungo Park Kolding’s absurde Europa komedie på gæstevist
Next articleFordyb dig i værket HORSE INSIDE OUT på ARoS i Aarhus