Bliv blæst omkuld med Onkel Reje, Motor Mille og Hr. Skæg i STORM OVER RAMASJANG

Storm over Ramasjang
I 2020 kommer Ramasjangheltene Motor Mille, Onkel Reje og Hr. Skæg på teaterscenen i STORM OVER RAMASJANG. Foto: Miklos Szabo.

Onkel Reje, Motor Mille og Hr. Skæg blæser publikum omkuld, når de for første gang nogensinde står sammen på scenen i den nye, store teateropsætning STORM OVER RAMASJANGØstre Gasværk Teater. Forestillingen præsenteres i samarbejde med DR, og billetsalget er startet.

De tre Ramasjanghelte har fået en fast plads i børnenes hjerte med Onkel Rejes sørøververden, Motor Milles værksted og Hr. Skægs tal- og bogstavunivers. For første gang nogensinde møder de tre karakterer hinanden i en ny fortælling, der foldes ud under Østre Gasværk Teaters kuppel. Her står hovedpersonerne ansigt til ansigt med en storm, som truer med at blæse brillerne af Motor Mille, sammenfiltre Hr. Skægs bogstavdrager og give Onkel Reje det bad, han hader. Publikum kan glæde sig til en forestilling, der giver børnene troen på, at de er seje, stærke og helt uundværlige, uanset hvad de bringer med sig ind i en storm.

På ekspedition til en klippeø

I STORM OVER RAMASJANG tager de tre venner på ekspedition til en klippeø, hvor en storm i raseri har spærret en lille forsigtig vindånd inde, fordi den ikke vil blæse igennem, som stormen befaler.

Vil det lykkes Ramasjangvennerne at befri den lille vindånd og bekæmpe stormen? Eller går det op i hat og briller, når modige Motor Mille skal samarbejde med den naive Hr. Skæg og den bramfrie Onkel Reje?

Uanset hvad vil STORM OVER RAMASJANG minde publikum om, at det er i samspil med hinanden, at magien opstår. At det er de skæve, mærkelige og forunderlige karaktertræk, der får os til at stå stærkt i stormvejr, så længe vi har blik for, at der skal være plads til at blæse med hver vores styrke.

Holdet bag

Det er den garvede manuskriptforfatter Bo hr. Hansen, kendt for bl.a. julekalenderen Jesus og Josefine, der sammen med instruktør Maria Kjærgaard-Sunesen ruller historien ud. Ved deres side står scenograf og kostumedesigner Mie Riis og kapelmester Anders Ortman.

Motor Mille spilles af Mille Gori, Mikkel Lomborg medvirker som Hr. Skæg, og Mads Geertsen er Onkel Reje.

STORM OVER RAMASJANG kan opleves på Østre Gasværk Teater fra den 8. oktober til den 8. november 2020.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleBørnebogsuniverser vækkes til live i CIRKUS JUL
Next articleKunstnere på Det Kongelige Teater modtager kongelige ridderordener