Broadway-succes bliver filmatiseret

Den Tony-vindende musical Dear Evan Hansen kan snart opleves på det store filmlærred. Musical havde urpremiere i 2015, og i 2017 var den nomineret til hele ni Tony Awards, hvoraf fire kom i hus i kategorierne Bedste Musical, Bedste Mandlige Skuespiller, Bedste Kvindelige Birolle og Bedste Musik.

Nu har Universal Pictures købt rettighederne til historien om den unge gymnasieelev Evan Hansen, der lider af social angst. Hansen bliver fanget i en løgnehistorie, da familien til en klassekammerat, der har begået selvmord, tager fejl af et brev som Hansen har skrevet. De tror, at det er den afdøde klassekammerats afskedsbrev.

Evan Hansen forbliver Evan Hansen

Det siges at Ben Platt, der indtil nu har spillet Evan Hansen med stor succes på de skrå brædder, også skal indtage rollen i den kommende spillefilm. Hans far, Mars Platt, skal sammen med Adam Siegel producere filmatiseringen, mens det bliver Wonder-instruktøren Stephen Chbosky, der skal styre slagets gang bag kameraet.

Dramatikeren bag Dear Evan Hansen, Steven Levenson, skal også skrive manuskriptet til filmen, mens sangskriveren bag La La Land og The Greatest Showman Benj Pasek og Justin Paul, der har skrevet musikken til Dear Evan Hansen, vil blive executive producere.

Det er endnu uvist, hvornår indspilninger til filmen begynder.

Previous articleÆgteskabsdrama som interaktivt madteater på Teater Grad
Next articleReumertvindende teater kommer til Østre Gasværk