Brødrene Grimms eventyr bliver vakt til live i Into The Woods

Stig Rossen Into The Woods
Stig Rossen i rollen som Fortæller. FOTO: Huset Mydtskov ©

Den 18. marts 2022 har Sondheim-klassikeren Into The Woods premiere i Glassalen i Tivoli. Baseret på Brødrene Grimms eventyr; ‘Askepot’, ‘Rødhætte’, ‘Rapunzel’ og ‘Jack & bønnestagen’, stiller Into The Woods skarpt på livets uforudsigelighed. På scenen er blandt andre Stig Rossen, Joachim Knop, Julie Steincke, Hanne Uldal og Mikkel Vadsholt, mens en af landets markante stemmer – Ghita Nørby – netop ligger stemme til kæmpen fra Jack & bønnestagen.

Om forestillingen Into The Woods

Med den legendariske komponist Stephen Sondheims værk, bliver Glassalen i Tivoli forvandlet til et magisk univers, der i instruktør Peter Langdals flotte iscenesættelse undersøger, hvilken indflydelse mennesker egentlig har på de liv, de lever – og de liv, de gerne vil leve.

Into The Woods er baseret på Brødrede Grimms bedste eventyr og fortalt af dygtige sangere, skuespillere og musikere. Det er et eventyrligt univers, hvor velkendte figurer væves ud og ind af hinandens historier, og mødes på kryds og på tværs.

Om Stephen Sondheim

Legenden, lyrikeren og komponisten Stephen Sondheim (1930-2021) berigede i over 60 år den internationale musicalscene med sangtekster og musik. Hans eviggyldige opsætninger har indtaget Broadway af flere omgange og vundet en række Tony Awards og Grammy Awards samt Pulitzerprisen og en Oscar. Udover Into The Woods har han blandt andre været medskaber af West Side Story’ (1957), Sweeney Todd’ (1979) og Road Show’ (2008).

Into The Woods oplevede en stjerneregn, da den havde Danmarkspremiere i 2017.

Ejer af Heltemus Tine Kronborg Hansen fortæller:

”Into The Woods er bogstaveligt talt en fantastisk musical. Det er Brødrene Grimms finurlige og lærerige fortællinger forvandlet af scenekunsten, som kun den kan forvandle dem, og skabe et ganske særligt univers. Det univers undersøger vi på ny, simpelthen fordi det fortjener det.”

Into The Woods har premiere den 18. marts 2022 i Glassalen i Tivoli. Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleHamletScenen inviterer profesionelle scenekunstnere til SHAKESPEAREMENTARIUM
Next articleILT og FETCH! er to forestillinger om menneskelig eksistens