Brøl med, når Tarzan svinger sig i lianerne i Musikhuset i Aarhus

Tarzan
Fredericia Teaters anmelderroste produktion af Tarzan er rykket til Musikhuset i Aarhus. Foto: PR Foto.

Fra i dag den 24. september fyldes Musikhuset i Aarhus med junglebrøl og lianer, når Fredericia Teaters produktion af Disney-klassikeren Tarzan indtager Store sal. Oplev kærlighedshistorien om Tarzan og Jane, når Musikhuset byder indenfor til akrobatik og svingeture tilsat musikhits skrevet af Phil Collins.

I Tarzan møder publikum det lille menneskebarn Tarzan, der vokser op blandt gorillaer i junglen. En dag møder han mennesket og naturforskeren Jane, som vender op og ned på hele hans tilværelse. 

En anmelderrost forestilling

Musicalen Tarzan havde sin uropførsel i 2006 på Broadway, men bliver stadig ved med at begejstre både publikum og anmeldere. Hele otte seksstjernede og 11 femstjernede anmeldelser har Fredericia Teaters opsætning af musicalen fået. Aarhus Stiftstidende skriver ”Et brøl af en Tarzan-musical: Fredericia Teater svingede sig igen op i stjernerne” og har kvitteret med seks stjerner. JyllandsPosten mener, at ”Tarzan har hele pakken”, mens Politiken skriver, at ”det er mageløst”.

Publikum kan derfor glæde sig til en anmelderrost musical for hele familien, der har haft stor succes i hele verden.

Baseret på en tegnefilm

Musik og tekst er skrevet af den Oscar-belønnede og syvdobbelte Grammy-modtager Phil Collins, som er oversat til dansk. Musicalen er baseret på Chris Beck og Kevin Limas tegnefilmsfortolkning af Edgar Rice Burroughs klassiker om Tarzan.

Lynne Kurdziel Formato har instrueret Tarzan. Hun står ligeledes for koreografien sammen med Christel Stjernebjerg, der også er forestillingens aerial director. Troels Frydensberg er musicalens Head of aerial design. Tim Høyer styrer lyddesignet, mens Mike Holm og Martin Jensen står for musicalens lysdesign.

Kim Ace Nielsen spiller rollen som Tarzan. Af andre skuespillere kan Bjørg Gamst, Maria Skuladottir, Diluckshan Jeyratnam, Teit Samsø, Anders Bircow, Jacob Prüser og Søren Bech Madsen blandt andre opleves i musicalen.

Tarzan kan opleves i Musikhusets Store sal frem til den 13. oktober, inden forestillingen rykker til København.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Mød Tarzan, der spilles af Kim Ace Nielsen.
Previous articleLondon-successen Den mystiske sag om hunden i natten på Odense Teater
Next articleHer er Odin Teatret / Nordisk Teaterlaboratoriums nye teaterdirektør