Busters Verden er klar til hele familien

Busters Verden // Fotograf: Emilia Therese
Busters Verden // Fotograf: Emilia Therese

”Mine damer og herrer! Ærede publikum! Nassede næsepillere og højtærede hundestejler. Vi præsenterer verdens største tryllekunstner: Buster Oregon Mortensen!”

Flere vil måske kunne genkalde sig denne scene med nostalgisk genklang. Og dem, der endnu har til gode at lære den at kende, har snart chancen på Odense Teater. Den ikoniske familieforestilling Busters Verden har nemlig premiere næste torsdag den 2. september.

Førnævnte scene stammer fra Bjarne Reuters bog Busters Verden. Bjarne Reuter er en af Danmarks største børnebogsforfattere, og han har selv skrevet denne teaterversion af Busters Verden.


Det er ikke altid let at være Buster

Otteårige Buster Oregon Mortensen har det ikke altid let. Han er fræk, fuld af fantasi og gåpåmod. Busters far er arbejdsløs, og indimellem drikker han for meget. Men engang var han en stor tryllekunstner, der gik under navnet den store Osman, og han har lært Buster aBjarnelle sine numre. Buster er både sjov, modig og han lader sig ikke slå ud af, at han er for lille til både budcyklen og jobbet i ismejeriet. Buster er ikke mindst en elskelig, men uheldig helt, når han forsvarer sin lillesøster Ingeborg, underholder den gamle Fru Larsen eller forelsker sig i den smukke Joanna.

Busters Verden spiller i Teatersalen i Odeon fra 2. september til d. 20. oktober. Forestillingen spilles også som skoleforestilling og anbefales fra 6 år og op.

Billetter til forestillingen kan købes her.

 

 

 

 

 

 

 

Previous articleOdense Teater vinder international designpris
Next articleKøn, identitet og udenforskab: The GENDERHOUSE Festival hylder diversitet i Aarhus