Carnival med crazy humor i Cirkusbygningen

Carnival Wallmans
Wallmans dinnerparty CARNIVAL i Cirkusbygningen. Foto: Jesper Blæsild.

Ny teatersæson byder selvfølgelig på nyt show og ny fest i Wallmans i Cirkusbygningen. Allerede i fredags den 23. august havde årets dinnershow Carnival premiere, og man har mulighed for at komme til dinnerparty fra torsdag – lørdag helt frem til midten af juni 2020.

Wallmans, Danmarks største og eneste dinnerparty med international underholdning, har haft stor succes i Cirkusbygningen i de sidste 16 år. Dette år har Wallmans besluttet sig for at udvikle konceptet, så man nu kan komme endnu tættere på showet og artisterne end nogensinde før. De byder i år på byens største dinnerparty under titlen Carnival – og de lover, at det ikke går stille for sig. Fra start til slut vil showet byde på masser af latter, spænding og overraskelser. Festen vil udspille sig fra alle ender og kanter af Cirkusbygningen.

Crazy humor i særklasse

I det nye show Carnival skruer Walllmans ekstra meget op for humoren, når de præsenterer den engelske performer Abigail Collins. Abigail har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London, og er hyldet af alle de største britiske medier. ”Hun har en personlighed, der fylder hele rummet – og man ved aldrig helt, hvad hun finder på, når hun slipper alt fra champagne, charme og utøjlet humor løs,” fortæller showproducer hos Wallmans, Johan Espeland.

Internationalt og prisvindende artisteri

Årets nye setup byder også på den prisvindende amerikansk-canadiske cirkusduo, der optræder på to svingende sway poles, højt oppe under cirkuskuplen. Artisterne Shannon Mcguire og Phillip Renaud står bag det gribende og imponerende nummer, der vil få salen til at holde vejret i intens spænding.

Derudover byder showet på en sensationel rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i showbusiness.

Rock med på de største hits i selskab med dygtige sangere

Wallmans har igennem årerne budt på en perlerække af sangere, og i år er ingen undtagelse. Publikum kan nemlig i år glæde sig til at møde sangerinde og musicalperfomer Louise Desiree Bottelet, som tidligere har kunnet opleves i Skammerens Datter, Schouw Teater og Next Teater i København. Publikum vil kunne slå sig løs til masser af liv-instrumenter og sing-a-long. Der vil blive skruet helt op for et funky Bruno Mars-medley og for Eurythmics’ allerstørste hits. Artisterne vil afsluttende invitere publikum til at trampe med, når aftenens underholdning slutter med et brag, og den samlede artistgruppe går amok i sang, dans og artisteri til de eksplosive toner fra rocklegenderne: Queen! 

Ikke bare tilskuer, men en del af oplevelsen

Til Wallmans Carnival kan publikum nyde en 4-retters menu, mens det ekstravagante show udspiller sig rundt i cirkussalen. Som publikum placeres man midt i oplevelsen og bliver en del af showet. I løbet af aftenen vil der være indlagt flere pauser, hvor man kan nyde maden og hinandens selskab.

Carnival er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. 

Læs mere om dinnershowet og bestil billetter her.

Previous articleSpis en skefuld fællessang med Larsens Teatersuppe
Next articleBliv indhyllet i Tæt Tåge af mandetavshed og stærke følelser