Foto: Gudmund Thai

Forestillingen Cirkus Anna er en humoristisk og sårbar iscenesættelse af det cirkus, der er i den 19- årige Annas dagbog, hvor et vivar af tanker og spørgsmål er skrevet ned og hober sig op. Forestillingen er den anden i ung-til-unge-formatet UNDER HUDEN og kan opleves på Folketeatret fra den 8. december – 19. december.

Jeg hedder Anna. Jeg er 19 år, jeg går i 3. g på gymnasiet, og jeg har UTROLIGT mange spørgsmål til mig selv og verden omkring mig: Hvorfor er jeg så mega dårlig til matematik? Hvorfor er der ikke nogen, der sætter sig ved siden af mig? Hvorfor tør jeg ikke bryde sammen? Hvorfor synes jeg det at snakke om de svære ting, er så pinligt og skamfuldt? Er det fordi, jeg et eller andet sted er bange for, at andre vil give mig ret?

Cirkus Anna går linen ud i forsøget på at finde den rette balance

Forestillingen sætter fokus på en hverdag stærkt præget af perfekthedskultur, forventningspres, fester, kærester og smukke veninder, hvor det kan være svært at finde sin egen rolle. I Cirkus Anna opleves den balancegang det er, at finde sin plads og hverken være for meget, for lidt og mindst af alt for ligegyldig.

Om forestillingen

Cirkus Anna spiller på Folketeatrets nye scene Kvisten fra den 8. til den 19. december 2020. På scenen står Anna Møller Friis.

Læs mere om Cirkus Anna og UNDER HUDEN her.

Tidligere artikelNørrebro Teater og Nationalmuseet i unikt samarbejde
Næste artikelJespers cirkusdrøm opfyldes, når Folk og Røvere fra Kardemommeby spiller på Bellevue