CPH STAGE er i gang – dette kan du opleve på Teater V

CPH STAGE, teater, festival
FOTO: CPH STAGE ©Teater V

CPH STAGE er nu officielt i gang! Under den store teaterfestival kan man på Teater V blandt andet opleve følgende forestillinger:

Forestillingen Nothing er Pelle Koppels dramatisering af Janne Tellers prisbelønnede ungdomsroman fra 2000. Fortællingen handler om den 13-årige Pierre-Anthon, der en dag pludselig proklamerer, at intet betyder noget. Teaterversionen havde urpremiere i august 2017 på en af verdens største teaterfestivaler ”Edinburgh Festival Fringe”, hvor den fik god respons. Forestillingen spiller den 31. maj-2. juni, og du kan finde billetter her.

FOOL er en tragikomisk middelalder-performance, hvor publikum møder den moderne nar, der har viet hele sit liv til denne rolle. Forestillingen er improviseret frem i tæt samarbejde mellem instruktøren, Erik Pold, og skuespiller Johannes Lilleøre. Med inspiration fra blandt andre Donald Trump, er det blevet historien om den lille mand, man kan blive lidt bange for. Forestillingen spiller den 31. maj-2. juni, og du kan finde billetter her.

Forestillingen Byen handler om en verden i opløsning, og den tager form som en mareridtsagtig psyko-gyser. På rollelisten ses den prisvindende skuespiller Claes Bang og skuespiller Natalí Vallespir Sand. Byen er blevet udvalgt som en af CPH STAGES’ Highlights. Forestillingen spiller den 2.-3. juni. Køb billetter her.

Den anmelderroste forestilling TVIND – ”The musical”  tager udgangspunkt i Mogens Amdi Petersen, der startede den Rejsende Højskole samt Det Nødvendige Seminarium, der senere bliver til imperiet Tvind. Publikum følger en gruppe stærke individer fra starten i 70’erne og op til midt 90’erne, hvor Tvind kommer i alvorlig modvind. Forestillingen spiller den 7.-9. juni, og du kan finde billetter her.

Previous articleTeatret Riddersalen er klar med nye Frederiksbergfortællinger
Next articleDen store Balletfestival starter i dag!