CPH STAGE har samlet et udvalg af highlights til festivalen

Byen, Claes Bang, Natalí Vallespir Sand, teater
FOTO: Claes Bang og Natalí Vallespir Sand ©Emilia Therese

Teaterfestivalen CPH STAGE finder sted fra den 31. maj til 9. juni og har over 100 forestillinger på programmet. Festivalen har derfor igen i år nedsat et highlights-udvalg, og forkvinden for årets udvalg er skuespiller Ellen Hillingsø. De udvalgte highlights viser spændvidden i årets festivalprogram, og du kan heriblandt opleve:

Odense Teaters forestilling BYEN, der har den prisbelønnede skuespiller Claes Bang i hovedrollen, hvor han spiller side om side med Natalí Vallespir Sand. Forestillingen er skabt af samtidsdramatikeren Martin Crimp, og den handler om livet og hverdagens opløsning og tager sig ud som en mareridtsagtig psyko-gyser. Forestillingen spiller på Teater V den 2.-3. juni.

Fucking Åmål
FOTO: Mia Lerdam og Christine Sønderris i ‘Fucking Åmål’ ©Jon Kort

Forestillingen FUCKING ÅMÅL er en teateradaption af den svenske film fra 1998 af samme navn. Det er en historie om den første kærlighed, hvor de to piger Agnes og Elin forelsker sig. Identiteter skabes og følelser fortæres af frustration og kærlighed. Forestillingen spiller på Det Kongelige Teater den 5.-8 juni.

THE NIGHT er en 14-timers teatertur, der rykker ved teatrets vante form. Det vil foregå i byrummet, og derudover er det med overnatning med 30 andre deltagere. Oplev forestillingen, hvis du er nysgerrig på scenekunsten og vil opleve den på egen krop. Adressen bliver oplyst, når du reserverer din plads, og forestillingen vil finde sted den 1.-9. juni.

ROMEO & JULIE
FOTO: ROMEO & JULIE ©Anders Heinrichsen

ROMEO & JULIE er en anderledes version af den klassiske Shakespeare-historie, da den har et mere humoristisk twist. Der vil være musik, karaoke og dans, og det hele er gratis. Forestillingen vil foregå udenfor i Ørstedsparken, og den spiller den 1.-9. juni.

Du kan udover de udvalgte highlights opleve forestillinger, du enten ikke nåede denne sæson eller vælger at gense dem. Festivalen vil foregå over hele København og Frederiksberg. Læs mere og find det fulde program på teaterfestivalens hjemmeside www.cphstage.dk.

Previous articleDirekte fra London: Oplev kritikerrost forestilling på Teater Katapult
Next articleStephen Kings thriller ‘Carrie’ opsættes som dansk musical