Dans med hele familien til Disney On Ice i 2020

Disney On Ice: Magical Ice Festival
Disney On Ice kommer igen til Danmark - denne gang med et helt nyt show. Foto: PR Foto.

I februar 2020 vender det verdensberømte skøjteshow Disney On Ice tilbage med en helt ny forestilling. Her kan man komme med på et eventyr og møde de frygtløse prinsesser Ariel, Rapunzel, Elsa, Anna, Belle og Vaiana.

Disney On Ice: Magical Ice Festival er den seneste i rækken af Disney-produktioner, der rejser verden rundt med professionelle skøjteløbere, kostumer, kulisser, lys og lyd i verdensklasse. Under forestillingen møder publikum en kavalkade af kendte Disney-figurer med dansk tale og sang gennem hele showet. Der er derfor noget for både store og små, garanterer Carsten Svoldgaard fra CSB Island Entertainment, der er en af Disneys danske samarbejdspartnere:

”Disney On Ice har altid været blandt de absolut største og bedste familieshows i verden, og showet næste år er i mine øjne et af de flotteste til dato. Disney har fokus på alle de små detaljer og ved præcis, hvordan man laver en forestilling, der både fanger unge og gamle, drenge og piger”, fortæller Carsten Svoldgaard.

Disney On Ice arrangeres i Danmark af CSB Island Entertainment og den odenseanske koncertarrangør Live Culture i samarbejde med hollandske Feld Entertainment.

En forunderlig rejse

Disney On Ice: Magical Ice Festival er en forunderlig rejse med magi, mod og genkendelige karakterer.

Man kan møde Vaiana og halvguden Maui, når de tager på en farefuld færd for at levere det stjålne hjerte tilbage til Te Fiti. De royale søstre Anna og Elsa, snemanden Olaf, vildmarkshelten Kristoffer og hans trofaste rensdyr Sven vil også kigge forbi, når de sammen skal finde vej igennem det kolde og funklende landskab.

Man kan hoppe i bølgen blå med Den Lille Havfrues Sebastian, når han må holde skruen i vandet sammen med den nysgerrige Ariel. Den dristige Rapunzel og Flynn Rider fra To på Flugt tager publikum med, når de møder forhindringer på deres vej. Eller man kan lade sig fortrylle, når Udyret og hans fortryllede følge leverer et show for skønheden Belle.

Det bliver et magisk mix af Disney prinsesser og deres historier i eventyrlandet Disney On Ice.

Travlhed ved billetlugerne

Det helt nye show har aldrig været i Danmark før, og derfor forventer arrangørerne, at man skal være hurtigt ude for at sikre sin billet:

”Både Jyske Bank Boxen og Royal Arena har masser af gode pladser. Vi ved dog af erfaring, at nye shows altid trækker ekstra mange gæster til, så uanset om man vil helt tæt på isen eller foretrækker det store overblik fra tribunen, forventer vi rift om billetterne fra start,” siger Carsten Svoldgaard.

Billetter er allerede nu sat i forsalg med en rabatkode fra Bilka. Det slutter den 1. september. Det officielle billetsalg starter den 2. september 2019.

Disney On Ice: Magical Ice Festival kan opleves i Jyske Bank Boxen den 12.-13. februar 2020 og i Royal Arena den 15.-16. februar 2020.

Læs mere om forestillingen og billetsalget her.

Previous articleUdforsk konsekvenserne af klimakrisen med KLIMA SKRIMA!
Next articleHop med på Bowie-bølgen i Jylland