HVIS JEG BLIVER GAMMEL. Foto: sART Danseteater, Odense Teater og Teatret Svalegangen.

Den 9. til 10. oktober gæster Odense Teater og sART Teatret Svalegangen i Aarhus med forestillingen HVIS JEG BLIVER GAMMEL.

HVIS JEG BLIVER GAMMEL er en fysisk og komisk forestilling om at ældes i en tid, der elsker ungdom. Odense Teater og sART Danseteater sætter to dansere og to skuespillere i stævne i jagten på en ny historie om alderdom og forfængelighed.

VINKEDELLER

Idealet er den unge, faste, glatte og hårløse hud. En krop, som holdes spændstig af cremer, scrubs, ultralyd og botox. Alt det, der sladrer om vores fortid er pinligt og uønsket. Præcis som vinkedeller.

Forestillingen viser fire midaldrende danskeres drømme om deres livs efterår og udstiller samtidig den til tider uskønne virkelighed, det er at stå midt i alderdommen: Rynker, inkontinens, lange tandhalse og hvad der dertil kommer.

ALDERDOMMENS TEMAER

HVIS JEG BLIVER GAMMEL veksler mellem lige dele tale, dans og bevægelse. Mellem lune, tankevækkende og sjove monologer, efterfulgt af insisterende koreografier. Samtalen om det at ældes er blevet en mangelvare. Men nu danses alderdommens temaer ud med dårlige knæ, stor livserfaring og integritet.

Sofie Christiansen står bag idé og iscenesættelse. På scenen kan man opleve Lars Bjørn Hansen, Githa Lehrmann og Camilla Stage. Julie Forchhammer har kreeret forestillingens scenografi, lysdesign er skabt af Jens Hansen, mens Kim Malmrose har lavet lyddesign. Forestillingen er produceret af sART danseteater og Odense Teater.

HVIS JEG BLIVER GAMMEL kan opleves på Teatret Svalegangen i Aarhus fra den 9. til 10. oktober.

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

Tidligere artikelBora Bora fyrer op for MOVE YOUR MIND-festival
Næste artikelJEG TROR, JEG ELSKER WONDERWOMAN