Danseshow om Kinas storhedstid besøger Aalborg

Shen Yun Performing Arts AKKC
FOTO: Shen Yun Performing Arts©

Fredag 25. marts og lørdag 26. marts kan nordjyderne lade sig tryllebinde af urgammel kinesisk magi på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Shen Yun er en farvestrålende kunstnerisk genoplivning og fejring af Kinas rige kulturelle arv. Et verdensomspændende show med dans og musik, guddommelige væsener, spiritualitet og kampsport. En oplevelse af Kina før kommunismen.

Shen Yun tager publikum på en eventyrlig tidsrejse med kinesiske legender, regioner og dynastier, når hofdamer, slagmarkshelte og scener af magiske riger udspiller sig på scenen.

Kina før og nu

Gongen giver genlyd, tæppet går op og en himmelsk scene viser sig for publikums øjne. Feer dukker op af et hav af bølgende skyer. Mongoler ridder på hesteryg gennem græssletter så vide som himlen. Klassiske fortællinger om kærlighed og tab, humor og heroiske bedrifter kommer til live. Shen Yun formidler den ekstraordinære dybde og bredde i kinesisk kultur og bringer storheden fra fem tusind års civilisation til live på scenen. Nogle dele af showet berører også nutidens Kina og kaster lys over den undertrykkelse, mange oplever. Disse fortællinger om mod er ofte det, publikum finder mest rørende og opløftende ved Shen Yuns optrædener.

Shen Yun turnerer hvert år rundt i verdens storbyer: fra Tokyo til Paris og Sydney til New York. Nu bringer de showet til Aalborg, hvor publikum kan se frem til en eksplosion af farver og lyd, når den gamle kinesiske kultur blomstrer op på scenen i AKKC.

Shen Yun spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center den 25. og 26. marts. Læs mere om showet og køb billetter her.

Previous articleHop med ned i kaninhullet på Teaterøen
Next articleForestillinger om den nordiske mand – nycirkus med samlevejledninger og jonglering