Dansk Hollywood-stjerne med i ny storslået musical

FOTO: Caspar Phillipson i rollen som Ned i Den Evige Ild © Bellevue Teatret

Den dansk-engelske skuespiller Caspar Phillipson vender tilbage til den danske musicalscene, når Bellevue Teatret har verdenspremiere på Ken Folletts bestseller Den Evige Ild d. 1. marts 2019.

Casper Phillipson skal spille rollen med Ned Willard overfor blandt andre Xenia Lach-Nielsen og Silke Biranell. Han blev verdenskendt, da han fik rollen som John F. Kennedy i Hollywood-filmen Jackie, hvor han spillede over for Natalie Portman som Jackie Kennedy.

Senest har Caspar Phillipson medvirket i Mission: Impossible – Fallout, den nyeste film i den populære serie med Tom Cruise. Nu skal han synge sit hjerte ud i det storslåede drama af et af nutidens største forfattere.

FOTO: Casper Phillipson på toppen af Bellevue Teatret, der ligger på Strandvejen © Yannick Wolff

Foruden Hollywood-film har Caspar Phillipson spillet mange store musicalroller herhjemme og internationalt. Han var den første dansker, der nogensinde optrådte på National Theatre i London. Han har desuden haft store roller på Edinburgh Festival Theatre og Royal Alexandra i Toronto.

Den Evige Ild handler om de rivaliserende dronninger, Elizabeth 1. og Maria Stuart, som sætter ild til religion og magtspil i 1500-tallets England. Midt i stridighederne opererer agenten Ned Willard, som er fanget i sin egen evige kærlighedskamp.

Læs mere om Den Evige Ild og køb billetter her.

Previous articleAmeriDansk besøger Betty Nansen
Next article50 børn og voksne opfører familieversion af Oliver Twist