Dansk ny-cirkus i verdensklasse på Sjællands Teater

Foto: Søren Meisner

Mandag d. 19. september får Sjællands Teater besøg af Rapid Eye og Aaben Dans med forestillingen W/HOLE. En helhjertet og halvtosset nycirkus-forestilling fra et underfundigt makkerpar.

En forestilling om huller

I W/HOLE følger vi det underfundige makkerpar; jonglørerne Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem – hullerne de finder, hullerne de fylder og hullerne de selv skaber undervejs.

I et musikalsk univers af finsk tango og lyden af ingenting får de på lavpraktisk gør-det-selv manér skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

Gennem de to antiheltes fåmælte venskab og utraditionelle valg af jongleringsobjekter opstår en helhjertet og halvtosset forestilling, der kombinerer tør komik med deres fintfølende sans for det betagende ved nørderiets vedholdenhed.

Forestillingen W/HOLE er skabt af Rapid Eye i samarbejde med Aaben Dans og kan ses på d. 19. september på Holbæk Teater, som er en del af Sjællands Teater.

Læs mere om forestillingen og køb dine billetter HER

Previous articleEventyrteatret præsenterer Rapunzel: En musical om mangfoldighed
Next articlePeter Sommer: “Jeg er tilfældigvis bare med”