Oplev interaktiv Blixen-forestilling til sommer

Fortællingen om et Gæstebud
FOTO: Fortællingen om et Gæstebud ©Helene Mogensen de Monleon

Nordens største musik- og teaterfestival, Festspillene, finder sted for 66. gang i år. Denne gang har festivalen en dansk verdenspremiere på programmet, nemlig forestillingen Fortællingen om et Gæstebud. Den gæster henholdsvis Rungstedlund og Thy.

Forestillingen er udviklet over to år af den danske scenekunstplatform OPE-N i samarbejde med KGL Dansk på Skuespilhuset. Fortællingen fokuserer på historien om Babettes Gæstebud og er en interaktiv forestilling. Publikum er inviteret med til bords og skal repræsentere de 12 gæster, som Karen Blixen beskriver i historien.

Den prisvindende skuespiller Henrik Birch er toastmaster under forestillingerne, hvor hans rolle er at give ordet til gæsterne og lede dem igennem måltidet. Idéen til Fortællingen om et Gæstebud er skabt af OPE-Ns kunstneriske leder, Louise Beck, og forestillingen bliver instrueret af islandske Egill Palsson.

Fortællingen om et Gæstebud gæster Karen Blixen Museet i Rungstedlund den 12. august, og den 9. og 10. november rammer forestillingen Hanstholm Madbar i Thy. Læs mere om forestillingen her. Billetterne til de danske forestillinger er endnu ikke sat til salg.

Previous articleVarm sommeren op med gratis operakoncert
Next articleInternational alternativ performance art på Amager