David Bowie-filmen ‘Labyrinth’ omdannes til musical

Labyrinth, Labyrinten til Troldkongens Slot, 1986, Jim Henson, musical, sequel, West End, Broadway, David Bowie, Jennifer Connelly
FOTO: Jennifer Connelly og David Bowie i 'Labyrinth' (1986) ©Scanpix

Eventyrfilmen Labyrinth (‘Labyrinten til Troldkongens Slot’) fra 1986 med Jennifer Connelly og David Bowie i hovedrollerne bliver til en musical. Det skriver Broadway.com.

Filmen blev instrueret af den afdøde Muppet Show-skaber Jim Henson, og det er hans søn, Brian Henson, der arbejder på at transformere filmen til de skrå brædder. Det afslørede han i et interview med Forbes.

Labyrinth handler om teenageren Sarah (Connelly), der kæmper med at få sin lillebror til at sove. I ren desperation kommer hun til at påkalde Troldkongen (Bowie), der tager lillebroren med til sit labyrint-omkransede slot. Med syntetisk 80’er hår og højtaljede leggins blev den finurlige Troldkonge en ikonisk rolle for Bowie. Sangeren stod også bag filmens soundtrack, og mon ikke, at hans sange også kommer til at pryde musicalen.

Derudover er det sparsomt med oplysninger om den kommende forestilling. Hvem der skal spille hovedrollerne er ikke på plads, og det er endnu ikke besluttet, om musicalen skal laves til West End eller Broadway.

Previous articleKom til SWOP FESTIVAL – international dansefestival for børn og unge
Next articleFrank Thiel er en selvretfærdig bilist i anmelderrost monolog