Den Evige Ild på Odense Teater

Den Evige Ild Emilia Therese
“Den Evige Ild” Foto: Emilia Therese ©

En musical om magtkampe og forbudt kærlighed i 1500-tallets England. Den Evige Ild er en del af Ken Folletts populære Kingsbridge-trilogi, som har ligget på bestsellerlister over hele verden – og spiller på Odense Teater den 24.-26. marts 2022.

Om Den Evige Ild

Plottet er henlagt til Dronning Elizabeths 1’s England og fortæller historien om dronningens indædte magtkamp med den skotske dronning Maria Stuart. En strid, der kulminerede med Maria Stuarts henrettelse, og som her er omsat til musical i stærkeste opstilling.

Efter et katolsk rædselsregime lover den nyslåede, protestantiske dronning Elizabeth tolerance og trosfrihed for det engelske folk. Men modstanden er stor. Den katolske adel ønsker Elizabeths kusine, Mary Stuart, på tronen. Protestanten Ned Willard arbejder som spion for Elizabeth og må ustandselig afværge kup og attentatforsøg.

Hvor går grænsen? Hvor langt kan man gå i kampen mod det onde uden selv at handle ondt? Kvinderne i Neds liv konfronterer ham med spørgsmål, som han i sidste ende må finde svarene på. Men hvor mange må lade livet, før han når så langt?

Om Musicaltrioen Høg · Aagaard · Svanekier

Musicaltrioen Høg · Aagaard · Svanekier var de første i verden til at bearbejde Ken Folletts bøger til teater. De har foruden Den Evige Ild også lavet en dramatisering af Jordens søjler. Desuden står Høg · Aagaard · Svanekier bag musicals som Skammerens Datter og Von Scholten.

Den Evige Ild er et gæstespil fra Bellevue Teatret. Forestillingen spiller i Odense Teater den 24.-26. marts 2022. Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Den Evige Ild spiller desuden på Morsø Teater d. 29. marts.

Previous articleDer Lauf: Forestillingen der spilles i blindhed med hjælp fra publikum
Next articleTeater V præsenterer krigsdramaet DEN FØRSTE STEN