Den ikoniske historie om ‘King Kong’ kommer til Broadway

King Kong musical, Broadway, stage, theatre
FOTO: Australsk opsætning af 'King Kong'-musical ©Scanpix

Den verdenskendte historie om den kæmpestore gorilla, King Kong, bliver til en Broadway-musical og får premiere til november. Det skriver Broadway.com. Den Olivier-vindende manuskriptforfatter Jack Thorne har skrevet den kommende musical, som desuden også skrevet manuskriptet til ‘Harry Potter and the Cursed Child’, der for nyligt havde premiere på Broadway.

Fortællingen handler om et filmhold, der ankommer til et øde ø, hvor de opdager den kolossale gorilla. Den bliver fanget og bringes tilbage til New York, hvor den skal udstilles. En ung skuespillerinde gør alt for at beskytte gorillaen, og kvinden og gorillaen skaber et bånd.

Hovedrollerne som Ann Darrow og Carl Denham er netop blevet offentliggjort. Det bliver hhv. Christiani Pitts, som i øjeblikket kan oplevet i ‘A Bronx Tale’ på Broadway, og Eric William Morris, som ligeledes har optrådt på Broadway i blandt andet ‘Mamma Mia!’.

King Kong bliver instrueret af den prisvindende Drew McOnie, og musikken bliver skabt af hhv. Marius de Vries og Eddie Perfect. Musicalen starter forpremiere i oktober og får officiel premiere den 8. november.

Previous articleNy prisvindende komedie har fokus på John Lennon
Next articleIbsens ‘Et dukkehjem’ dramatiseres på Aalborg Teater