Den Jyske Opera løfter sløret for den nye sæson

FOTO © Pressefoto

Den Jyske Operas opera-tidsmaskine er i august 2019 klar til at føre dig tilbage til den mørke, tidlige renæssance i opera-thrilleren Michael Kohlhaas. Her møder vi Kohlhaas, en simpel hestehandler, der sværger hævn over den korrupte adel.

Operaen er af den danske komponist Klenau og opføres for første gang i Skandinavien. Måske har du set filmen med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Forestillingen opføres i Musikhuset Aarhus.

På en Danmarksturné i efteråret 2019 føres du til en snedækket lysning i en russisk birkeskov. Den foregår i begyndelsen af 1800-tallet, hvor to lidenskabelige mænd i duel på grund af kærligheden til en kvinde i Tjakovskijs opera Eugen Onegin.

I foråret 2020 kan du opleve seraillet, som er et mystisk, orientalsk harem. Det omhandler en kamp mellem to fængslede kvinder og fire mænd i Mozarts Bortførelsen fra Seraillet.

Sæson 2019-20 er helt særlig, da Den Jyske Opera for første gang nogensinde samarbejder med Aarhus Teater om en samlet musikteaterproduktion. Sammen skaber de en forestilling, der giver en ny vinkel på den legendariske grev Dracula.

De byder også på et gensyn med babyoperaen HjerteLyd, fordi det aldrig er for tidligt at opdage musikkens magiske verden.

Billetsalget til HjerteLyd og Dracula er allerede åbent. Billetsalget til øvrige forestillinger i sæson 2019-20 åbner i foråret 2019 hos landets teaterforeninger og spillesteder. Følg med på www.jyske-opera.dk.

Previous articleDronning Margrethe og Oh Land står bag nyfortolkning af Snedronningen
Next articleTeaterpokalen 2018 har fundet deres nominerede