Den Jyske Opera præsenterer María de Buenos Aires

María de Buenos Aires © Pressefoto

Fra 23. marts til 13. april 2019 tager Den Jyske Opera på danmarksturné med forestillingen María de Buenos Aires, der byder på en blanding af opera og argentinsk tango. Forestilligen starter i København og slutter af i Odense.

Den Jyske Operas chef Philipp Kochheim instruerer Astor Piazzollas mesterværk, María de Buenos Aires, med Yamil Borges og Kurt Ravn i hovedrollerne. Kurt Ravn er fortælleren, en gammel mand, der tænker tilbage på sit livs kærlighed, María fra Buenos Aires. Hendes ånd i skikkelse af Yamil Borges viser sig for ham, og de gennemlever hendes barndom i slummen, hendes drømme, hendes liv i underverdenen og i billige bordeller.

Forestillingen kombinerer forskellige dramatiske genrer. Skuespil, dans og sang i skiftende konstellationer blandt de fire medvirkende vil kredse om temaerne kærlighed, lidenskab og død i en hvirvelvind af følelser antændt af Piazzollas udødelige musik fremført af et 6-mands tangoorkester. Efter to af forestillingerne er der tilmed en såkaldt milonga, hvor publikum inviteres med på scenen til tango.

Premieren på María de Buenos Aires finder sted den 23. marts i Pumpehuset i København og forestillingen fortsætter indtil den 13. april rundt i landet til bl.a. Insero Atrium i Horsens, Spinderihallerne i Vejle, Intimsalen i Musikkens Hus, Aalborg, Ridehuset i Randers og Magasinet i Odense.

Mere information om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleAKT1 går til scenen på Aveny-T
Next articleÅrets Reumert 2019 er reddet