Den Jyske Operas Kor hylder musik fra de mest kendte operaer

Brus & Bobler, opera, Den Jyske Opera, Den Jyske Operas Kor, Musikhuset Aarhus, Hjørring, Vejle, Skanderborg
FOTO: Den Jyske Operas Kor ©Den Jyske Opera

Den Jyske Operas Kor hylder det bedste og mest elskede operamusik i forestillingen Brus & Bobler. Her kan publikum opleve koret synge arier fra kendte operaer som ‘Madama Butterfly’, ‘Maskarade’, ‘Carmen’ og ‘Porgy & Bess’. Det hele sat i en dramatisk sammenhæng af den unge debuterende instruktør, Freja Friberg Lyme.

Historien, der binder musikken sammen, tager publikum med bag tæppet i en verden af intriger og flirt. Hvad der starter som divaens sidste arie inden tæppefald, bliver herefter til en premierereception befolket af sceneteknikere, chefer, assistenter og andre ansatte i et operakompagni. En fest, hvor alt kan ske.

Med valget af Lyme som instruktør ønsker Den Jyske Opera at støtte talentudviklingen og samtidig udfordre operagenren ved at bringe de gamle operahits til live i en ny dramatisk opsætning. Den erfarne dirigent Jesper Nordin står for den musikalske ledelse af Den Jyske Operas Kor og pianist Peter Pade.

Brus & Bobler er skabt i samarbejde med Musikhuset Aarhus, hvor den fremføres fra den 5.-6. maj. Forud for besøget i Aarhus gæster forestillingen Hjørring, Vejle og Skanderborg hhv. den 21., 22. og 24. april. Du kan læse mere og købe billetter her.

Previous articleHvad sker der, når Tivolis porte lukker?
Next articleOplev nyfortolkning af den standhaftige tinsoldat på Aprilfestival