Den komiske sommersalon på Bellevue er tilbage

Foto: Christina Haushildt

Efter en lang sommerferie, byder Bellevue Teatret igen publikum velkommen til deres sommertradition, hvor de åbner dørene til saloner, der er fulde af komik. Den første af otte saloner er d. 18. august, hvor der allerede meldes udsolgt.

Tavernastemning i København

Bellevue Teatret har efterhånden afholdt en del saloner, hvor stemningen er god og humøret er højt. Nu er det igen blevet tid til at sommersalonerne er kommet på programmet, og publikum får den gode sommerstemning at mærke en sidste gang, inden sommeren går på hæld.

Hvis man ikke har været udenlands henover sommeren, sørger Bellevue Teatret for, at man kan få et skud af sydens sol med deres helt egen taverna. Salonværtinden Pia Jette Hansen sørger for, at guide publikum gennem salonerne. Bellevue Teatret taverna bliver der dækket op til spisning og underholdning med Bellevue Strands livreddere, flamenco–dansere, Hollywood-stjerner, badepiger, strandløver og kratluskere.

På scenen kan man opleve Selene Muñoz, Camille Rommedahl, Rikke Bilde, Farshad Kholghi, Kristian Holm Joensen, Serge Huercio og Christian Berg på klaver.

Menuen består af frisk fish and chips, og inden showet bliver skudt i gang, starter det hele nede på stranden, hvor publikum bydes velkommen med et glas prosecco og en optræden af Gentofte Gospel Choir.

Om Bellevueteatrets Sommersaloner

Bellevue Teatrets Sommersaloner er en sommertradition. De byder publikum velkommen 8 eftermiddage i august, hvor de byder på bobler, mad og underholdning. Taverna-baren er åben, og man kan købe is og drinks. Premieren er d. 18. august, og de spiller indtil d. 28. august. Der er 130 billetter pr. forestilling. Salonprisen er 475 kr. — inkl. prosecco og fish and chips. Billetterne kan købes HER.

Previous articleFem nyskrevne forestillinger indtager Copenhagen Opera Festival
Next articleDet Kongelige Kapel opfører Danmarkspremiere i Musikkens Hus og Operaen